Molio Vas da upisete email adresu i password koji koristite u nasem Online shop-u
 
E-mail
Lozinka
   
 


 
Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam novi paket usluga koje Vam stoje na raspolaganju putem našeg NRG fit portala. Naime, ulaskom u 21. stoljeće, ušli smo u eru Internet poslovanja. Iz dana u dan broj korisnika je sve veći a time i potražnja naših usluga i proizvoda. Želja nam je pružiti Vam priliku za veći izbor programa i opseg usluga. Ulaskom u ovo područj, ući ćete u posebno dizajnirano područje namijenjeno isključivo Vama, našim korisnicima. Kao korisnik naših usluga i programa, a time i kao posjetitelj ovih stranica, možete dobiti sve informacije o načinu korištenja svih naših programa, sve potrebne upute i alate koji su Vam potrebni za jednostavnije i lakše praćenje Vaših postignutih rezultata. Saznajte, kako uštedjeti pri kupovini naših proizvoda. Budite informirani o novim proizvodima i uslugama. Otvorite svoj korisnički račun i pratite sve svoje narudžbe.
 
U osnovi, glavni cilj ovakvog pružanja usluga je da se ne gubi vrijeme na traženje, upisivanje i kopiranje potrebnih alata, nego da sve imate na jednome mjestu, samo printajte. Sve informacije i nove materijale za vaš rad, sve savjete, ili Vam je možda potrebna pomoć da se poslovno aktivirate, molimo potražite ovdje unosom vašeg Emaila i lozinke. U tu svrhu Vam je na raspolaganju ovaj korisnički servis.
 
Nadam se da će Vam informacije koje ćete naći, pomoći u ostvarenju Vašeg cilja ili Vas dodatno motivirati za veću aktivnost.
 
Radujemo se nastavku suradnje, uz srdačan pozdrav
NRG fit
 
 
© 2005 Nrg fit.com - Sva prava pridrzana